Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij bedrijf in Vlissingen

Toegevoegd: 03-06-2021, 21.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een bedrijf aan de Gildeweg in Vlissingen is donderdagavond iemand zwaargewond geraakt. Het slachtoffer liep brandwonden op en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden om 19.15 uur opgeroepen voor het incident. Naast een ambulance steeg ook een traumahelikopter op. Het slachtoffer is met een ambulance naar Arnemuiden gebracht, waar de traumahelikopter landde.

De persoon is vervolgens met de helikopter naar een ziekenhuis buiten de regio gebracht. Of het om een werknemer van het bedrijf gaat, is nog onduidelijk. Ook over de toedracht kon de politie vanavond geen informatie geven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren