Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto total loss na ongeluk bij Koewacht

Toegevoegd: 13-06-2021, 17.22 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Bij de Hazelarenstraat in Koewacht is zondagmiddag een Belgische personenauto tegen een boom gereden na een uitwijkmanoeuvre Het voertuig raakte total loss. De inzittenden bleven ongedeerd.


De bestuurder van de personenauto week uit toen een ander voertuig op zijn weghelt kwam. Hierdoor raakte de auto in de berm en botste deze tegen een boom. Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur nabij de T-splitsing met de Benedenstraat. Een ambulanceteam heeft de inzittenden ter plaatse onderzocht maar geen van hen hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft gegevens genoteerd en foto's gemaakt van de situatie. Het verkeer moest enige tijd om beurten langs de ongevalslocatie worden geleid. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de zwaarbeschadigde Hyundai getakeld. De auto is total loss.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (14-6-2021 om 11:08)
Nog nooit meegemaakt. Route is wel erg druk, door de bochten en de bomen, kun je gewoon niet hard rijden en moet je de bochten door kunnen zien. Op de Kinderdijk/Provinciale weg wordt nog veel harder gereden. Dit is gewoon een incident, want het gaat verder altijd goed. Al jaren. Nooit geen zware ongevallen. Beter op de auto gereden, die de bocht te ruim nam. Kan men nu de schade op hem/haar verhalen??
Edwin (14-6-2021 om 06:33)
Is een racebaan daar, hoe dikwijls er op mijn achterbumper gehangen word omdat ik me wel aan de aangegeven snelheid houd. En met al die bochten, overdreven snelheid en onoverzichtelijk word er nogal eens afgesneden. Vermoed dat het hier niet anders is geweest.
Cookie-instellingen beheren