Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Één gewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 19-06-2021, 19.54 uur - Update: 19-06-2021, 21.31 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN- Bij een steekpartij in Vlissingen is één persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie via Twitter. In de straat zijn veel politie-eenheden aanwezig.


De steekpartij gebeurde rond 17.45 uur in de Korenbloemlaan. Volgens de politie is één iemand gewond geraakt. Het incident zou mogelijk bij een ruzie zijn gebeurd. De traumahelikopter is in Vlissingen geland voor het incident.

Een arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) assisteerde bij het aanwezige ambulancepersoneel. Uiteindelijk werd het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt nog naar getuigen van de steekpartij. Volgens de politie is er rond 19.30 uur een verdachte in Antwerpen aangehouden in verband met het steekincident.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Zeeuw (20-6-2021 om 01:21)
ah, u weet wie of wat de dader is? Fijn dat we zoveel internet agenten hebben die via Wikipedia de recherche-opleiding hebben afgerond.
Diana zonnetje (19-6-2021 om 23:21)
Vraag me af waar het over ging de ruzie..vast over iets nuttigs...in iedergeval Vlissingen trekt mij niet meer zo...steeds meer gajes...vroeger had je het in de bonedijkestraat als je er doorheen reedt voelde je net zo een schietschijf... zet ze in het leger...
Mijn mening (19-6-2021 om 22:47)
Elvis heeft er vroeger over gezongen, in the getto... in the getto.
zeeuw (19-6-2021 om 21:24)
word het niet eens tijd dat dat gajes een goed aangepakt word al dat softe gedoe
Cookie-instellingen beheren