Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Steen door de ruit in Terneuzen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 20-06-2021, 13.48 uur
Steen door de ruit in Terneuzen, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van een vernieling die zaterdagavond in Terneuzen plaatsvond. Bij een bewoonster vloog daar een steen door de ruit van haar woonkamer.


De bewoonster van een woning aan het Schuberthof zat zaterdagavond rond 20.15 uur naar de televisie te kijken toen ze een flinke klap hoorde. De vrouw zag dat de ruit van haar woonkamer was vernield, ook vond zij een steen in de kamer.

Vervolgens zag de bewoonster twee jongens hard wegrennen van de woning. Ze belde de politie en vertelde haar verhaal. Twee agenten kwamen ter plaatse om de schade te bekijken en om een aangifte op te nemen. De vrouw gaf volgens de politie aan heel verbaasd te zijn dat dit bij haar gebeurde, omdat ze met niemand problemen heeft.

De politie zoekt nu getuigen van het voorval aan het Schuberthof in Terneuzen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren