Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na ongeluk kruising M'burg

Toegevoegd: 22-02-2007, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 80-jarige Middelburger die donderdag zwaargewond raakte bij een aanrijding in Middelburg is overleden.

De man kwam rond kwart voor drie op de kruising van de Poelendaeleweg en de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg in botsing met een bestelbusje dat werd bestuurd door een 59-jarige Middelburger. De fietser kwam ten val en liep zware verwondingen op.

De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 werd ingezet om het ambulancepersoneel te assisteren. Deze landde voor het gebouw van DELTA. Het slachtoffer is per helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Hij verkeerd in kritieke toestand. Daar overleed hij in de nacht van donderdag op vrijdag.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. In verband met het onderzoek zijn de fiets en het bestelbusje in beslag genomen.

De politie zoekt nog getuigen. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of via het politiebureau in Middelburg.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren