Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Middelbrand in schuurtje bij woning Krabbendijke

Toegevoegd: 28-06-2021, 03.33 uur
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - De brandweer is in de nacht van zondag op maandag uitgerukt voor een brand in een schuur in Krabbendijke. Omdat de brand over kon slaan naar de woning schaalde de brandweer op naar een middelbrand.


De brand ontstond rond 01.45 uur in een schuur van een woning aan de Noordweg in Krabbendijke. De uitslaande brand werd gemeld in een schuurtje. Het schuurtje staat tegen een woonhuis aan.

Bij de aankomst van de brandweer leek het vuur over te slaan naar het woonhuis, daarom werd er opgeschaald naar een middelbrand en werden een extra blusvoertuig en ladderwagen gealarmeerd.

De bewoners zijn uit de woning, er is volgens een woordvoerder van de Veilgheidsregio Zeeland (VRZ) niemand meer binnen in de woning. 

De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. De brand was rond 02.30 onder controle. Hierop was de ladderwagen niet meer nodig. De aangrenzende woning werd nog door de brandweer gecontroleerd op eventuele uitbreiding van de brand en eventuele (rook)schade.

Rond 02.40 uur meldde de officier van dienst van de brandweer dat de brand in de schuur meester was. Stichting Salvage komt ter plaatse voor ondersteuning bij afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren