Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Strandjeep Burgh-Haamstede assisteert bij onwelwording

Toegevoegd: 04-07-2021, 15.00 uur
Strandjeep Burgh-Haamstede assisteert bij onwelwording
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De bemanning van de strandjeep van de brandweer van Burgh-Haamstede is zaterdagmiddag met gepaste spoed opgeroepen voor medische assistentie. Bij een strandpaviljoen was iemand onwel geworden.


Tegen het einde van de middag werd de bemanning van de strandjeep opgeroepen om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst die daar aanwezig was. Bij strandpaviljoen De Buurman ter hoogte van overgang De Trap was iemand onwel geworden.

De brandweerlieden spraken met de medewerkers van de ambulance af om elkaar te treffen bij duinovergang De Punt. Nadat de ambulancedienst het slachtoffer had gestabiliseerd, werd deze vervoerd naar de ambulance. Hierop is de patiënt ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren