Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 117 km

20-jarige man naar ziekenhuis na val van dak Axel

Toegevoegd: 04-07-2021, 17.10 uur - Update: 04-07-2021, 19.24 uur
Door: Remi Mesu

AXEL - De traumahelikopter is zondagmiddag in Axel geland om assistentie te verlenen nadat een 20-jarige man van een dak was gevallen. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur toen een jongen via een brandtrap het dak van de flat aan de Tuinstraat beklom. De 20-jarige man klom vermoedelijk over de rand van het dak om naar een ander dak te gaan toen hij de grip verloor en van vier hoog naar beneden viel.

De traumahelikopter kwam ter plaatse om de aanwezige hulpdiensten te assisteren. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed per ambulance naar het ziekenhuis van Gent gebracht. De traumahelikopter kon daarop terugvliegen met de beide artsen van het Mobiel Medisch Team (MMT) aan boord. Om te zorgen dat de hulpdiensten hun werk ongestoord konden uitvoeren, was de Tuinstraat tijdelijk afgesloten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren