Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 173 km

Dronken inbreker opgepakt in Zierikzee

Toegevoegd: 15-07-2021, 16.07 uur
Dronken inbreker opgepakt in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Een getuige meldde woensdagavond rond 23.00 uur bij de politie dat er werd ingebroken in de koffieruimte van het busstation in Zierikzee aan de Grachtweg. Agenten gingen meteen ter plaatse.


In het gebouw zagen zij een dronken man binnen staan. De man, een 40-jarige Rotterdammer, had een raam (een bovenlicht) vernield om het pand binnen te komen. Toen de agenten hem vroegen om via dezelfde weg weer naar buiten te komen weigerde hij dit. Een sleutelhouder werd vervolgens gebeld.

Tijdens het wachten op de persoon met de sleutel werd de man steeds agressiever. Hij begon tegen een hekwerk te trappen en vernielde ook nog een ruit. Toen de sleutelhouder ter plaatse was kon de man op een rustige manier worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast.

De busmaatschappij gaat aangifte doen van inbraak en vernieling. Het is op dit moment nog niet bekend of er ook daadwerkelijk goederen zijn weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren