Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z’n kop naast oprit A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 17-07-2021, 19.22 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een personenauto is zaterdag aan het einde van de middag in de oprit van de N62 naar de A58 bij Heinkenszand van de weg geraakt en op zijn kop tot stilstand gekomen. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.10 uur toen de bestuurder van de Ford Focus uit de richting van ‘s-Heerenhoek naar de snelweg reed. In de bocht belandde de auto door onbekende oorzaak in de berm on hier vervolgens op zijn kop tot stilstand te komen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de Ford weer overeind gezet en vervolgens afgevoerd. Vanwege het ongeluk was de vluchtstrook ter plekke een tijdje buiten gebruik. Om 17.55 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (21-7-2021 om 00:47)
Kunnen we al een beetje sturen tegenwoordig? Alles rijdt in de sloot of vliegt uit de bocht.... Misschien een beetje minder telefoon, drugs en alcohol? Beetje op de weg letten, 2 handjes aan het stuur? We hebben het allemaal goed geleerd....
Jan (18-7-2021 om 08:51)
Tja deze weg/bocht leent zich ervoor om snel te rijden maar helaas kan niet iedereen dit inschatten hoe snel je door deze bocht kan rijden ook al staan er snelheidsborden ,het zal ook niet de laatste zijn die daar beland.
Cookie-instellingen beheren