Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Arrestatie na steekpartij centrum Goes

Toegevoegd: 18-07-2021, 00.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes is zaterdagavond iemand gewond geraakt bij een ruzie. Vermoedelijk was sprake van een steekpartij. Er is één verdachte aangehouden.


Het slachtoffer, een vrouw, klampte rond 23.35 uur het personeel van een horecazaak aan de Wijngaardstraat aan. Ze bleek een verwonding te hebben aan haar been. De politie en de ambulancedienst werden gewaarschuwd en na behandeling ter plekke werd de gewonde naar het ziekenhuis gebracht. De politie is hier later ook naartoe gegaan.

Volgens de politie vond de ruzie niet plaats in de Wijngaardstraat zelf maar meer richting het NS-station. De exacte locatie is niet bekend. Direct na de melding ging de politie op zoek naar de vermoedelijke verdachte. Hij werd uiteindelijk rond 00.15 uur door leden van het flexteam van de politie aangehouden bij de Kloetingseweg. Het politie-onderzoek naar de zaak loopt nog.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (18-7-2021 om 16:25)
Die mafkees gaat een mooie tijd krijgen in het gevang straks: daar hebben ze het niet zo op vrouwenmeppers, laat staan stekers!
Adar Hitrock (18-7-2021 om 02:45)
Mooie foto! Echt ontzettend jammer dat er zo veel van dit uitschot rond loopt. Maarja, verloedering van de maatschappij, wat wil je.
bram (18-7-2021 om 01:18)
Wat moet je toch een raar figuur zijn om op een vrouw in te steken met een mes. Waar is jouw (mannelijke) waardigheid dader van dit incident. Wat ben jij voor hufter en wat kom jij hier eigenlijk doen. Ga op zoek naar je soortgenoten, samen lekker steken !! Knuppel.
Cookie-instellingen beheren