Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat in sloot Breskens laat zich niet vangen

Toegevoegd: 20-07-2021, 11.08 uur
De acties van de brandweer bleven zonder resultaat.
De acties van de brandweer bleven zonder resultaat.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De brandweer van Breskens is maandagavond uitgerukt nadat was gemeld dat een kat in een diepe sloot was beland en hier niet meer zelf uitkon.


Het dier bevond zich bij het Molenwater. Volgens de brandweer was de sloot dicht begroeid. Nadat de brandweerlieden rond 19.55 uur waren gealarmeerd, bleek het lastig om de kat te vangen.

De brandweer deed meerdere pogingen het dier te vangen maar deze bleven zonder resultaat. De brandweer laat weten nu te hopen dat het dier uiteindelijk toch zelfstandig weer huiswaarts keert.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marius (21-7-2021 om 10:37)
Brandweer in de weer met een bootje vermoed ik gaat niet lukken misschien zelf er naar toe zwemmen,maar is het een verwilderde kat of een die mensenschuw is van vreemde die vang je idd nooit(hebben zelf zo een kat gehad,ik geef alle vier inzenders gelijk het gelijk zit nu eenmaal in het midden
LD (21-7-2021 om 03:31)
Hennie @ Waar zijn we toch mee bezige. Brandweer is er voor mens en dier. Hoe ik dat weet, omdat ik zelf vroeger bij de vrijwillige brandweer zat.
Dag vlinder (20-7-2021 om 21:39)
Hennie, Je reactie slaat echt nergens op ! Wees blij dat er voor dit dier gebeld is Wat als het dier echt niet zelfstandig eruit kan komen dan gaat het dood uiteindelijk! Jij bent geen dier waardig. Ik hoop voor jou dat als je een ongeluk krijg ze je ook lekker aan je lot over laten! BAH VRESELIJK MENS ben je
Kees (20-7-2021 om 19:51)
Inderdaad als die kat het niet wil dan vang je hem nooit. Gewoon zijn eigen gang laten gaan die komt wel een keer terug. Net als een kat in de boom redden. Een kat red zichzelf altijd en draait in de lucht zo dat ze altijd op de pootjes land.
Hennie (20-7-2021 om 17:29)
Asjeblief zeg. Welke malloot belt daar nou de brandweer voor? Te lang in de zon gelopen misschien? De brandweer is hosternokke wel voor wat anders bestemd dan voor kattenpoep opruimen. Want hoe lang gaat het nog duren voor ze daarvoor gebeld worden?
Cookie-instellingen beheren