Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Steekpartij 's-Heerenhoek, verdachte opgepakt

Toegevoegd: 20-07-2021, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

‘S-HEERENHOEK - In ‘s-Heerenhoek is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Een andere persoon is door de politie aangehouden als verdachte.


De hulpdiensten kregen de melding van het incident in de Marktstraat kort voor 22.00 uur binnen. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Rond 22.15 uur werd de komst hiervan echter geannuleerd. Wel kwamen twee ambulanceteams ter plekke. De gewonde werd al snel met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie kon in de omgeving al snel een verdachte worden aangehouden. De politie is een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren