Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Verdachte steekpartij 's Heerenhoek is 15-jarige jongen

Toegevoegd: 21-07-2021, 10.23 uur
De politie deed dinsdagavond onderzoek naar de steekpartij.
De politie deed dinsdagavond onderzoek naar de steekpartij.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

'S-HEERENHOEK - De verdachte van de steekpartij die dinsdagavond in 's-Heerenhoek plaatsvond is een jongen van 15-jaar. Bij de steekpartij raakte een 24-jarige man uit Terneuzen gewond. 


Het incident gebeurde dinsdagavond rond 21.50 uur in de Marktstraat. Een tweetal kreeg ruzie, waarbij werd gestoken. Hierbij raakte een 24-jarige man uit Terneuzen gewond. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie deed ter plaatse onderzoek. Hierbij hielden agenten in de Deken Holtkampstraat een 15-jarige jongen uit Vlissingen aan.

Bij de aanhouding werd een steekwapen in beslag genomen. Ook werden enkele getuigen verhoord. Volgens de politie vond het incident plaats in de relationele sfeer. De verdachte is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt woensdag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren