Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 250 km

Politie waarschuwt voor pinpasfraude Middelburg

Toegevoegd: 26-07-2021, 21.05 uur
Politie waarschuwt voor pinpasfraude Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie waarschuwt Middelburgers voor oplichters die in de hoofdstad actief zijn. Bij de oplichting doen de daders zich telefonisch voor als bankmedewerkers en proberen op die manier de pincode en pinpas in handen te krijgen.


Volgens de politie proberen de oplichters in Middelburg hun slag te slaan. De fraude gaat volgens de agenten als volgt te werk: een man belt zogezegd namens de bank waarna een jonge vrouw komt de pinpas en code bij het slachtoffer thuis ophalen.

De politie ontving maandagavond twee meldingen. De agenten roepen mensen op om er niet in te trappen. De politie benadrukt dat een bank nooit op deze manier te werk gaat. Volgens de agenten mikken de oplichters zoveel mogelijk op ouderen. Daarom roept de politie mensen op om ouders en grootouders voor deze fraude te waarschuwen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (27-7-2021 om 08:11)
Ik hoop dat zo ook bij mij komen....
Cookie-instellingen beheren