Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt kat van dak in IJzendijke

Toegevoegd: 26-07-2021, 22.27 uur
Met behulp van de hoogwerker werd de kat van het dak gehaald.
Met behulp van de hoogwerker werd de kat van het dak gehaald.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - De brandweer is maandagmorgen ingezet voor een kat die in IJzendijke op een dak was geklommen en niet meer zelfstandig naar beneden kon. Met behulp van een hoogwerker konden de brandweerlieden het dier weer veilig op de grond krijgen.


De brandweer werd rond 09.20 uur opgeroepen voor een melding met de hoogwerker. Aan de Oranjestraat in IJzendijke zat een kat op het dak. Om het diertje beneden krijgen werd de hulp van de brandweer van de post Stampershoek ingeroepen. Eenmaal ter plaatse konden de medewerkers van de brandweer de kat weer met vier pootjes op de grond zetten


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (30-7-2021 om 23:57)
In het takenpakket van de brandweer staat bovenaan , het redden van mens en dier ! Wat heb je daarop te zeggen @ zeeuw ? Als je boeltje in de fik zou staan, vraag je dan ook wat het kost om je er uit te komen redden, ga je dan afbieden of onderhandelen ? Wie niet van dieren houd, die houd ook niet van mensen !
Truus (27-7-2021 om 20:26)
Goed zo brandweer!!! @ zeeuw: zeikerd!
Bj (27-7-2021 om 19:50)
@zeeuw ik denk dat u met zo een reactie klaarstaat om dit te bekostigen? Zo niet, dan niet zagen.ik ben blij dat de kat weer beneden is. Zowel voor het diertje als het baasje
zeeuw (27-7-2021 om 12:17)
WIE GAAT DAT BETALEN
johanna stoutjesdijk (27-7-2021 om 09:29)
wat geweldig dat dit dier weer is gered , geweldig en bedankt voor deze handeling .
Cookie-instellingen beheren