Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Surfer gereanimeerd bij Arnemuiden

Toegevoegd: 29-07-2021, 15.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Een surfer is donderdagmiddag langs het Veerse Meer bij Arnemuiden gereanimeerd. Het slachtoffer is uiteindelijk met een hartslag overgebracht naar het ziekenhuis.


Volgens de politie kwam er rond 14.15 uur een melding binnen dat er iemand levenloos in het water lag nabij de Oranjeplaatweg. Het slachtoffer is door omstanders uit het water gehaald en gereanimeerd. Voor de hulpverlening was er ook een traumahelikopter ter plaatse.

Volgens een woordvoerder is de surfer uiteindelijk met een hartslag overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht. Ook de identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren