Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Arrestatie na mishandelingen bij Brouwersdam

Toegevoegd: 16-08-2021, 09.24 uur - Update: 16-08-2021, 09.36 uur
Arrestatie na mishandelingen bij Brouwersdam
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Een 55-jarige man uit Breda is zondagavond aangehouden op verdenking van het mishandelen van meerdere personen op de Brouwersdam bij Scharendijke.


De mishandelingen vonden rond 19.00 uur plaats op het strand nabij Beachclub Perry's. De politie heeft de zaak in onderzoek. Men is nog op zoek naar mensen die het voorval hebben gezien. Ook zoekt de politie mensen die beeldmateriaal hebben. "Wij kregen ter plaatse door dat meerdere personen video's hebben gemaakt van dit incident. Wij ontvangen graag deze beelden", aldus de politie.

Mensen met tips kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaar (16-8-2021 om 18:34)
het makkelijke geld, is in de linkse politiek, veel belangrijker, kijk maar naar Amsterdam. De politie mag preventief mensen fouilleren onder toezicht...................zo gaan we het wel redden
marco (16-8-2021 om 18:17)
Misschien is het ook wel een kwestie van prioriteiten stellen, het stikt op het eiland, en dan met name in Zierikzee, van de boa's. Als je 5 minuten te laat bij je auto bent heb je een prent te pakken van dik 100 euro. Dus zet de boa's in op de plaatsen waar het echt nodig is, zoals nu aan de kust. Toezicht houden om geweld te voorkomen levert op zich niet direct geld op maar bonnen schrijven natuurlijk wel.
Timsalabim (16-8-2021 om 16:49)
Het was iniedergeval met de “vuisten” dus minder erg volgens sommige hier toch? Vraag mij af of ze nog een “biertje” naderhand hebben gedronken….. Geweld blijft geweld, of het nou met de vuisten of met een mes of vuurwapen plaatsvindt; het hoort niet! En als je vind dat dat wel hoort kom je waarschijnlijk uit een zeer slecht milieu; triest!
Jacobus Koster (16-8-2021 om 11:11)
Ik vraag mij af wanneer men in den Haag wakker wordt dat dit volkomen uit de klauwen loopt met het gewelds spiraal. Ook mogen Prov. Staten wel eens hard op de tafel gaan slaan en meer Politie eisen. Een tekort aan Politie is een slechte zaak ze komen overal handen tekort.
Een ezel stoot (16-8-2021 om 10:09)
Ahh, de wekelijkse portie geweldsplegingen met de complimenten van de toeristensector. Bedankt dat jullie zo een fijne toevoeging zijn voor de zeeuwse economie want zonder dit kan zeeland niet bestaan toch ?
Cookie-instellingen beheren