Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbikes gestolen bij inbraak in strandpost Groede

Toegevoegd: 02-09-2021, 00.06 uur
De inbraak gebeurde in een strandpost bij Groede.
De inbraak gebeurde in een strandpost bij Groede.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

GROEDE - Bij een inbraak die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond in een strandpost bij Groede zijn twee mountainbikes gestolen. De politie zoekt nog naar de daders.


Wijkagent Willem Pijpelink laat via het sociale mediakanaal Twitter weten dat de inbrekers in de nacht van dinsdag op woensdag hun slag sloegen in strandpost 40 bij Groede. De agent laat weten dat er onder andere twee rode mountainbikes mee zouden zijn genomen door de daders.

De politie is een onderzoek gestart en heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. De wijkagent in de gemeente Sluis hoopt dat dat een vervolg in de zaak geeft. Verder roept hij mensen die mogelijk informatie hebben over de inbraak op om contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (2-9-2021 om 17:58)
wat krijgen ze nou voor straf van die huisvrouwtjes kan je niet veel verwachten , het is gewoon soft laat ze dr jong op voeden
Cookie-instellingen beheren