Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Quadrijder onder eigen voertuig in natuurgebied

Toegevoegd: 05-09-2021, 15.55 uur
Het slachtoffer belandde onder zijn eigen quad.
Het slachtoffer belandde onder zijn eigen quad.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Een 48-jarige quadrijder uit Hulst is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in een natuurgebied bij Nieuw-Namen. Hij belandde onder zijn eigen voertuig.


De Hulstenaar reed rond 12.45 uur samen met een andere quadrijder door het natuurgebied. Nabij de kruising van de Petrusstraat met de Emmaweg reed de man volgens een politiewoordvoerder over een obstakel. Als gevolg hiervan kantelde zijn voertuig. Het slachtoffer kwam onder de quad terecht. Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de brandweer met spoed opgeroepen om hulp te verlenen.

De hulpverleners hebben het slachtoffer samen naar de ambulance gebracht waarna hij zonder spoed is overgebracht naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adar (6-9-2021 om 22:18)
Altijd weer die quadrijders he...
AntiGSM (6-9-2021 om 01:21)
@Nel; aan wielrenners ragen we ook niet of ze op de openbare fietspaden willen rijden maar toch komen ze daar met hele groepen iedereen aan de kant jagen. Deze lui horen op een circuit en NIET op de openbare weg.
Nel (5-9-2021 om 17:04)
Ik begrijp niet waarom men met zo'n apparaat in een natuurgebied zoekt, De naam zegt het al "natuurgebied" geen plaats voor motoren. Laten we een natuurgebied ook een natuurgebied blijven.
Cookie-instellingen beheren