Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder van dijk, brandweer takelt hem omhoog

Toegevoegd: 05-09-2021, 15.58 uur - Update: 05-09-2021, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De brandweer heeft zondagmiddag bij Kapelle een motorrijder op een brancard omhoog getakeld nadat hij van een dijk was gereden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De man reed rond 14.35 uur samen met enkele andere motorrijders over de Schoorse Zeedijk. Bij de kruising met de Langeweg en de Weg langs de Zeedijk zagen de andere motorrijders het slachtoffer opeens naar beneden rijden. Waardoor dat gebeurde, is niet duidelijk. Het slachtoffer lag onderaan het talud in de bosschage. De andere motorrijders stopten en ontfermden zich over de man in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

De brandweer kwam ter plekke met een tankautospuit en een ladderwagen. Met behulp van de ladderwagen is de gewonde rond 15.10 uur naar boven gehaald. Vervolgens is hij snel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
david (6-9-2021 om 14:31)
wel link zo onder de HS lijnen
Motorrijder (6-9-2021 om 13:07)
Elke motorrijder ziet hier ook wel dat snelheid de factor is die de aanleiding tot het maken van fouten is. Alleen een onervaren rijder rijdt te hard waar het niet nodig is en ook niet kan. dan heb je dit soort gevallen.
Emergo (6-9-2021 om 12:06)
Het reeel inschatten van de snelheiid is geen rocket science. Normaal speculeert op deze plaats het gros over te hoge snelheid, mobieltje etc, nu is er een getuige die het in de ogen van de niet-getuigen er maar een slag naar slaat. Over omgekeerde wereld gesproken.
Ronald (6-9-2021 om 06:44)
Had U dan meetapparatuur ter beschikking G.de Looff, dat U kon constateren dat deze motorrijder te hard reed of is dit natte vingerwerk ?
timsalabim (6-9-2021 om 05:23)
Wat een heldhaftige getuige verklaring G de Looff; en wat denkt u hiermee te bereiken? Iedere anonimo op internet kan zo'n reactie geven, het zegt helemaal niks. Sterker nog, het zou zelfs wel eens onder smaad kunnen vallen! Wie had ooit gedacht dat "klikken" strafbaar kon zijn......
G.de.Looff (5-9-2021 om 17:38)
Wij waren getuigen van het motorongeluk. De motorrijder reed veel te hard en kon de bocht met die snelheid niet normaal doorkomen.
Cookie-instellingen beheren