Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Fietser aangereden op Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 11-09-2021, 10.16 uur
Het ongeluk gebeurde op de Torenweg.
Het ongeluk gebeurde op de Torenweg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een fietser is zaterdag aangereden door een automobilist op de Torenweg in Middelburg. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 09.20 uur op de Torenweg in Middelburg. De fietser probeerde op de rotonde ter hoogte van het Scalda over te steken toen een automobilist de persoon schepte.

Een eenheid van de politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het ongeluk. De fietser is ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet meer mee naar het ziekenhuis. De automobilist kon na het invullen van het papierwerk zijn weg weer vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (13-9-2021 om 09:56)
Deze rotondes zijn uitermate verwarrend en ook gevaarlijk.
Gevaarlijke fietsers (12-9-2021 om 13:31)
Doodeng die elektrische fietsers, vroeger moest je hard werken om 25km per uur te gaan op de fiets, en met die snelheid aanrijden op de kruising deed je gewoon niet. Ik vind dat de elektrische fiets binnen de bebouwe kom gelimiteerd moet worden op een lagere snelheid OF de bestuurder moet een cursus doen want ze zijn gewoon te gevaarlijk.
Kees (11-9-2021 om 11:54)
Tsja, zoals zoveel fietsers daar slaan ze ineens af zonder hun handje uit te steken. Zeker met die electrische fietsers die dan veel te hard rijden is het maar moeilijk anticiperen voor de automobilist.
Cookie-instellingen beheren