Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Fietser die motoragent uitdaagt met telefoon verliest achtervolging

Toegevoegd: 11-09-2021, 21.58 uur
Fietser die motoragent uitdaagt met telefoon verliest achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een fietser die zaterdag op Walcheren een motoragent aan dacht te kunnen in een achtervolging heeft alsnog een boete gekregen. De bestuurder van de fiets daagde de agent uit door te laten zien dat hij met zijn telefoon in zijn hand fietste.


De fietser trok de aandacht van de motoragent toen hij triomfantelijk aan de motorrijder liet zien dat hij met zijn telefoon in de hand aan het fietsen was toen hij het fietstunneltje in reed. De motoragent was volgens de politie echter goed bekend in de omgeving waardoor de fietser snel was bijgehaald.

De weggebruiker probeerde nog de wijk uit te vluchten, maar moest toch het onderspit delven tegen de motor van de agent. Toen de fietser eenmaal staande was gehouden, kreeg hij alsnog een boete voor het besturen van een voertuig terwijl hij zijn telefoon gebruikte. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Captain John (12-9-2021 om 14:52)
Vraag je aandacht? Dan krijg je aandacht.
zeeuw (12-9-2021 om 11:38)
het is in nederland gewoon een slappe hap bellende fietsers geen hand uitsteken niet bellen ik hoop dat ze een keer op dr plaat gaan dat ze dr verdere leven er last van hebben
AntiGSM (12-9-2021 om 10:34)
@Marcel de Bruijn; iedereen die ze pakken met een telefoon is alleen maar goed. Als je er zo makkelijk over denkt doe je het zelf ook waarschijnlijk. Praat eens met mensen die dierbaren hebben verloren door smartphonegebruikers in het verkeer. En dat zijn er helaas heel erg veel alleen wordt er veel te weinig echt onderzoek gepleegd naar oorzaken van ongelukken. Wat denk je van al die auto's die "zomaar" ineens allemaal naast de weg belanden??
Hennie (12-9-2021 om 10:33)
QT: Pakkans zo astronomisch klein dat de wet op het verbod van telefoon in de hand in het verkeer beter geschrapt kan worden. Als ik elke dag rond me kijk, kunnen ze beter de hele wet afschaffen! Niemand lijkt te weten dat dat ding nog bestaat of heeft er in ieder geval goed maling aan. Wist trouwens niet dat er nog steeds politie bestaat. Wie de schoen past .........
Zeeuw (12-9-2021 om 09:59)
Bij die fietstunnel is een Manege waar vaak een hond losloopt en mensen achterna rent de weg op ....Levensgevaarlijk vlak naast de snelweg zonder sloot. Maar daar wordt niks aan gedaan?
jacob (12-9-2021 om 09:31)
Haha hoe lomp kun je zijn. Als die fietser gewoon gedrag had getoond was hij niet bekeurd. Maar nu een agent uitdagen? boontje komt om zijn loontje.
Cookie-instellingen beheren