Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Tankstation Vlissingen afgezet na tip bij politie

Toegevoegd: 17-09-2021, 12.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft in Vlissingen enige tijd een tankstation afgezet na een melding van een verdachte situatie. Die melding kwam binnen naar aanleiding van de moord vanochtend elders in de stad. Uiteindelijk bleek er sprake te zijn van loos alarm.


Een surveillance-eenheid van de politie werd aan het einde van de ochtend naar de AgriSneltank aan de President Rooseveltlaan gestuurd nadat iemand daar iets verdachts had gezien dat verband zou kunnen houden met de moord vanochtend in een brandgang aan de Adriaen van de Vennestraat, hemelsbreed op zo'n 875 meter afstand van het tankstation.

Nadat een medewerker van de Forensische Opsporing (FO) van de politie ter plekke was gekomen, bleek dat de vermoedens van de melder niet klopten. De ‘plaats delict’ die de politie uit voorzorg had afgezet kon daarom kort na 12.00 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (17-9-2021 om 12:53)
Links van het tankstation is een mooie onverlichte binnenplaats waar je zeker je schimmige zaakjes kan regelen. Niet vreemd dus dat de politie over dit tankstation een tip krijgt, maar misschien eens verder kijken dan het fel verlichte stuk rond de pompen.
Cookie-instellingen beheren