Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Pand Aardenburg gesloten vanwege wietkwekerij

Toegevoegd: 22-09-2021, 10.26 uur
Pand Aardenburg gesloten vanwege wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Een drugspand aan de Reinaertstraat in Aardenburg is sinds vorige week gesloten op last van burgemeester Vermue (Sluis). Dat meldt de gemeente vanochtend.


In het pand is in het verleden een hennepkwekerij met 120 hennepplanten aangetroffen. Voor de burgemeester voldoende reden om het pand voor drie maanden te sluiten. Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid.

"De aanwezigheid van de handelshoeveelheid drugs zorgt voor overlast en maakt de buurt onveilig. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving", aldus de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren