Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer knipt deur uit auto na ongeluk

Toegevoegd: 27-09-2021, 23.51 uur
Door: Roland de Jong

LAMSWAARDE - Op de Eeckenisseweg bij Lamswaarde heeft de brandweer maandagavond een vrouw uit haar personenauto geknipt na een eenzijdig verkeersongeval.


De vrouw reed rond 21.30 uur vanuit de richting van het dorp over de Eeckenisseweg richting de kruising Vitshoeksedijk/Roversbergsestraat. Na een bocht belandde ze in de linkerberm. Via de droge sloot kwam haar Peugeot 106 naast een elektriciteitskast tot stilstand. De vrouw kon niet zelfstandig uit haar auto komen en de brandweer moest een portier uit het voertuig knippen om haar te bevrijden.

De automobiliste is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Ze had onder meer een hoofdwond. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plekke om de auto te takelen. Rond 23.50 uur was het voertuig weggesleept. De weg was ter plekke enige tijd afgesloten.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (28-9-2021 om 09:15)
Blijkbaar geen gordel, gezien de ster in de voorruit, waar ze met haar hoofd tegenaan is gekomen.
P (28-9-2021 om 06:53)
Het zal wel aan de situatie liggen, maar ik snap even niet goed waarom ze nu net de deur aan de slootkant eruit geknipt hebben(diepste kant van de auto) Maar ik ben dan ook niet bij de brandweer.
Mono (28-9-2021 om 02:17)
Beterschap, ik heb ook wel eens met m'n voorhoofd zo'n ster in de voorruit gemaakt. Was wel even een hersenschuddingkje! Maakt niet uit hoe rustig het is op de weg, laat je niet afleiden.
Cookie-instellingen beheren