Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Man naar ziekenhuis na zware mishandeling

Toegevoegd: 12-10-2021, 11.19 uur
Man naar ziekenhuis na zware mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een man is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in Goes het slachtoffer was geworden van een zware mishandeling. Er is één verdachte opgepakt maar meer arrestaties worden niet uitgesloten.


Bij de politie kwam rond 17.15 uur een melding binnen van een vechtpartij op de Albert Plesmanweg in Goes. Een inwoner van Middelburg zou hier in elkaar geslagen worden door drie mannen. Agenten gingen ter plaatse en hoorden het relaas aan van het slachtoffer en van getuigen. Het slachtoffer zou, vermoedelijk naar aanleiding van een conflict over een verkeerd geparkeerde auto, door een man zijn vastgepakt terwijl twee anderen op hem insloegen.

Op een gegeven moment kwam één van de verdachten zelf naar buiten. Deze 23-jarige Goesenaar werd hierop aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht. De man liep breuken op in zijn gezicht. De aangehouden verdachte zit nog vast. Hij wordt vandaag gehoord door de recherche.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hieperdepiep (13-10-2021 om 17:44)
Wat het ook geweest mag zijn, Met 3 man 1 persoon bewerken dat kan/mag echt niet. Wanneer het mij overkwam zou ik zeker aangifte doen, en hopen dat ze een gepaste straf terug krijgen.
Mijn mening (13-10-2021 om 13:13)
@timsalabim, jij spoort niet. 3 tegen 1??? Laffe honden zijn het.
Jan de filatroop (12-10-2021 om 21:20)
@timsalabim,.het was wel 3 tegen 1,niet bepaald hoffelijk, maar zou het misschien om een afrekening gaan?? Om een fout geparkeerde auto iemand zo toetakelen. Is niet echt proportioneel lijkt mij
Timsalabim (12-10-2021 om 13:23)
Het was iniedergeval met de “blote vuisten”, toch? Dus niet zo erg volgens sommige hier; want zo deed men dat “vroeger” ook, toch? Echter betwijfel ik het of deze twee achteraf een biertje gaan drinken, als mijn geZicht aan gruzelementen wordt gemept dan zal ik er alles aan doen om de dader voor zijn resterende leven te laten betalen voor de geleden schade! Ookal was het met de “blote vuisten”….
Cookie-instellingen beheren