Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 216 km

Auto in de sloot bij Meliskerke, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 21-10-2021, 00.05 uur
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MELISKERKE - De hulpdiensten zijn vanavond uitgerukt na een melding van een auto in de sloot bij Meliskerke. Ter plaatse werd geen bestuurder meer aangetroffen.


Het ongeluk werd rond 22.35 uur gemeld op de Jan Geertsesweg. Hier was een bestuurder met zijn auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. Toen de hulpdiensten arriveerden was er niemand meer bij het voertuig aanwezig.

Door agenten is in de omgeving nog gezocht naar de bestuurder, maar deze is niet meer gevonden. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (21-10-2021 om 11:47)
Tja ik rij ook regelmatig zonder mobiele telefoon. Als je dit overkomt moet je toch echt gaan lopen. Blijven wachten heeft geen enkel nut. Kan uren duren. Maar lijkt mij wel logisch dat ze de bestuurder wel even opgespoord hebben en een blaasproef hebben laten ondergaan. De bestuurder kan ook moedwillig weg zijn gelopen.
Grote Smurf (21-10-2021 om 02:59)
Kwam het de bestuurder niet uit om een blaastest of speekseltest te doen? Tja, zo gaat dat tegenwoordig. Het verlaten van de plaats van het ongeval is strafbaar dus deze persoon zal nog wel een leuke boete krijgen via het kenteken.
Cookie-instellingen beheren