Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing tussen scooter en fietser bij Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 22-10-2021, 15.54 uur
Het ongeluk gebeurde bij Nieuw- en Sint Joosland.
Het ongeluk gebeurde bij Nieuw- en Sint Joosland.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

NIEUW-EN SINT JOOSLAND - Een scooterrijder en een fietser zijn vrijdag bij Nieuw-en Sint Joosland tegen elkaar gebotst. Bij het ongeluk moest één persoon naar het ziekenhuis worden gebracht. 


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op het fietspad naast de Langeweg. Door een nog onbekende oorzaak botsten de twee weggebruikers tegen elkaar.

Eén persoon werd door het aanwezige ambulancepersoneel verzorgd. Daarna werd de weggebruiker per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Naast het ambulancepersoneel waren er ook meerdere politieagenten ter plaatse. Zij zorgden er onder meer voor dat de fiets van een van de betrokkenen terug werd gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (23-10-2021 om 10:25)
Niet opletten? Te hard rijden. Recht stuk fietspad, hoe kan je op elkaar botsen. Uitwijken vanwege bladeren op het fietspad?
Cookie-instellingen beheren