Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Politie zoekt getuigen van ongeval met letsel in Goes

Toegevoegd: 28-11-2005, 23.54 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding in Goes.

Zondagmiddag werd rond half zes op de kruising Beukenstraat/Populierenstraat  een 12-jarige jongen aangereden door een personenauto. De bestuurder van de auto, een donkergroene stationcar, verleende op de kruising geen voorrang aan de jongen.

Na de botsing kwam de jongen ten val. Hij werd na de aanrijding direct door een buurtbewoner in huis opgevangen. De bestuurder van de auto zou, na het wegzetten van zijn auto, ook naar de woning gaan. Hij is echter niet meer komen opdagen.

De jongen bleek na een kort medisch onderzoek bij de huisartsenpost een gekneusde pols aan de aanrijding te hebben overgehouden. De jongen deed maandag aangifte bij de politie. De politie is momenteel op zoek naar de automobilist, maar verzoekt ook getuigen zich te melden.

Mensen die meer weten over het ongeval kunnen contact opnemen met de politie in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren