Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealer heeft 'volle broek', duo opgepakt

Toegevoegd: 12-11-2021, 17.37 uur
De bij de mannen in beslag genomen goederen.
De bij de mannen in beslag genomen goederen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Kennedylaan in Terneuzen zijn vrijdagmiddag twee Rotterdammers aangehouden op verdenking van het handelen in drugs. Eén van hen had drugs verstopt in zijn onderbroek, zo meldt de politie.


De politie controleerde rond 12.30 uur de auto waar de twee mannen in reden. Eén van de twee had antecedenten op het gebied van de opiumwetgeving, zo bleek uit de politiesystemen. Hierop is door een agent gevraagd of de mannen drugs bij zich hadden. De twee overhandigden de politieman vervolgens een beetje hasj en een joint.

Hierna werd de auto van de twee doorzocht op de aanwezigheid van drugs en aanverwante zaken. "In de auto werd niets meer aangetroffen maar één van de mannen bleek wel een flinke hoeveelheid harddrugs in zijn onderbroek te vervoeren. In totaal kwam daar bijna zeventien gram cocaïne en ruim tien gram heroïne uit tevoorschijn", zo vertelt de politie.

De twee Rotterdammers zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze gehoord door rechercheurs. De drugs zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (13-11-2021 om 15:59)
Je moet toch wel erg verslaafd zijn om iets op te willen snuiven wat bij een ander in de onderbroek heeft gezeten?
Nico (12-11-2021 om 20:31)
Dan zal het lekker warm geweest zijn. Je moet het toch ergens stoppen om het niet te verliezen.
Cookie-instellingen beheren