Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie arresteert tien verdachten rond serie inbraken

Toegevoegd: 28-11-2005, 23.58 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - De politie Zeeland heeft, met de aanhouding van 10 verdachten, een hele serie inbraken en vernielingen in IJzendijke opgelost. Alle aangehouden verdachten zijn tussen de 15 en 26 jaar oud. Ze zijn afkomstig uit de gemeente Sluis en de gemeente Terneuzen.

Alle verdachten hebben hun aandeel bekend. In totaal is er vijf maal in een sportkantine ingebroken en ongeveer tien keer in een opslagruimte. Ook werden er diverse vernielingen gepleegd aan bushokjes, bankjes, speeltuinen en een school.

De goederen die bij de diverse inbraken zijn weggenomen zijn niet teruggevonden. Voor het merendeel waren de weggenomen goederen levensmiddelen die de verdachten zelf genuttigd hebben. Een totaal schadebedrag is nog niet bekend bij de politie.

Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De verdachten hielden zich al ruim een jaar bezig met bovengenoemde zaken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren