Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer ongeluk op rotonde bij Stadskantoor in Goes

Toegevoegd: 18-11-2021, 18.09 uur
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De hulpdiensten zijn vandaag opnieuw uitgerukt voor een ongeluk op de M.A.de Ruijterlaan in Goes.


Even voor half vijf vond er op de rotonde ter hoogte van het Stadskantoor een aanrijding plaats. Een fietser werd hier aangereden door een personenauto. Door de val van de fietser werd er een vrouw in een scootmobiel geraakt.

Een ambulance heeft de fietser nagekeken, deze raakte niet gewond. De vrouw in de scootmobiel kon ter plaats worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Gistermiddag vond er op hetzelfde punt ook al een aanrijding plaats. Toen werd er een vrouw op een snorfiets aangereden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
erik (21-11-2021 om 17:45)
inderdaad! Timsalabim. Lijkt me goede keus. Aanklagen de Gemeente of tv programma er op zetten! Dit is levensgevaarlijk. Al die elect. fietsen vliegen als gekken, voetgangers met mobieltjes en oortjes in. Moesten ze verbieden! Geen mobiel als je in t verkeer bezig bent. Ze letten helemaal niet op die voetgangers. Het is ontzettend dom allemaal geregeld daar. Het moet een keer goed fout gaan, en dan kan je gemeente Goes aanklagen. En dan ist prijs hoor. Dan moet alles weer op de schop. Die ambtenaars denken met hun pak, en niet met hun hersens. Zelf zijn ze natuurlijk pas half 10 op kantoor, en half 3 al weer thuis, dus dan zie je niet hoe druk het is. Nee ontzettend dom is t, om t zo aan te gaan leggen. Diep triest die dit ontwikkeld heeft
Grote Smurf (20-11-2021 om 22:11)
Welke opleiding zouden de mensen die deze infrastructuur hebben verzonnen hebben gevolgt? Ik kom als vrachtwagenchauffeur op vele plaatsen maar dit soort ontwerpen zijn levensgevaarlijk voor kinderen of ouderen die geen besef hebben dat vrachtwagens totaal geen overzicht hebben op zo'n verkeerspunt. Gemeente Goes moet actie ondernemen voordat er een dode valt. Ik vraag mezelf af wie dat op zijn of haar geweten wil hebben? Want dan is het echt niet alleen de chauffeur maar ook diegene die alle kritiek opzij hebben geschoven als onzin of hun fout niet toe wilden geven vanwegen hun ego. Dat is geen leiding geven aan een stad. Doe er wat aan gemeente Goes! Fouten zijn menselijk en grote ego's maken ook fouten. Niemand is perfekt.
Timsalabim (20-11-2021 om 12:18)
De gemeente Goes heeft ooit wel een toegelicht, naar aanleiding van die idiote rotondes in de Marconistraat, dit soort dingen doet om zo automobilisten te dwingen beter op de letten en langzamer te rijden. Maar je kan ook te ver doorschieten in je visie, ik denk dat men de gemeente Goes maar eens moet aanklagen voor het bewust on gevaar brengen van voetgangers en fietsers….
Jolanda (19-11-2021 om 20:09)
Als je als autobestuurder van 'de oude Jumbo' naar de ING bank wilt, heb letterlijk TIEN x de kans een voetganger of een fietser op je motorkap te hebben!!! Tuurlijk moeten we allemaal goed opletten! Alleen lijkt het wel of die groep dat minder hoeft te doen. Het is eigenlijk wonderlijk dat er niet meer en nog ernstiger ongelukken zijn gebeurd. Komt wellicht wel. Degene die dit heeft verzonnen heeft wrs nog nooit zelf een auto bestuurd.
Iefke (19-11-2021 om 16:01)
Wanneer gaan ze dit nu eens aanpassen? Moet er eerst iets ernstigs gebeuren? Drama deze rotonde...
jan uit Vlissingen (19-11-2021 om 15:16)
Begin eerst eens weer met het nemen van een rotonde en wel tegen de wijzers van de klok in dit geldt voor gemotoriseerd verkeer en moet ook weer voor de andere weggebruikers gaan gelden. Zal wel weer een hoop negatieve reacties opleveren maar het heeft in vroegere jaren bewezen dat het een heel stuk veiliger was.
Cookie-instellingen beheren