Weerbericht:
Veel zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Twee gewonden na botsing Middelburg

Toegevoegd: 24-11-2021, 22.52 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen een auto en een brommer in Middelburg zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt. Door het ongeluk is een kruising op de Schroeweg tijdelijk afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de kruising van de Schroeweg met de Statenlaan. Een personenauto en een brommer botsten daar tegen elkaar. Door het ongeluk liepen meerdere personen verwondingen op. De politie was als eerste ter plaatse om de betrokkenen te helpen en het verkeer te regelen.

Drie ambulances kwamen ook naar het ongeluk om de slachtoffers te verzorgen. Volgens de politie zijn de twee personen die op de bromfiets zaten naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk. Agenten vragen getuigen om contact op te nemen met de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (25-11-2021 om 11:42)
Het lijkt erop dat de scooter vanuit de richting van de McDonalds kwam. En de auto uit de Vrijlandstraat. Wat doet een scooter daar terwijl je er niet mag rijden? Beterschap en sterkte voor alle betrokkenen.
Marinus (25-11-2021 om 11:11)
Er gaan er steeds meer door oranje en rood. En met grote snelheid. Niet alleen brommers! Allemaal haast om te verongelukken!
Berta (24-11-2021 om 23:03)
Dan is er toch 1 door rood gegaan... Nu staan de lichten in Middelburg erg strak, wat ook risicovol is, groen betekend opletten, er komt er misschien 1 aan die denkt nog net oranje te hebben. Sterkte en beterschap voor allen!
Cookie-instellingen beheren