Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeerscontrole bij De Poel in Goes

Toegevoegd: 28-11-2021, 16.46 uur - Update: 28-11-2021, 17.12 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is sinds halverwege de middag in Goes bezig met een grote verkeerscontrole. Motorrijders begeleiden voertuigen naar een controleplaats op bedrijventerrein De Poel.


De controle vindt plaats op het parkeerterrein van Roompot aan de Schuverweg, tegenover de zogenoemde 'fastfoodboulevard'. Op de omliggende doorgaande wegen als de A58 en de N62 rijden motorrijders rond die voertuigen uit het verkeer halen en naar de controleplaats begeleiden.

Door de politie worden met name personenauto's en bestelbusjes gecontroleerd. De technische staat van de voertuigen wordt bekeken en de bestuurders moeten rij- en kentekenbewijzen laten zien. Ook worden alcoholtests afgenomen. Medewerkers van de ANWB belonen mensen bij wie alles na controle in orde bleek.

​De controle gaat voorlopig nog wel even door. Of er bijzonderheden zijn geconstateerd, wordt vermoedelijk vanavond of morgen bekendgemaakt.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (29-11-2021 om 18:00)
Dat de roompot zich daarvoor laat lenen zo een circus op je parkeerterrein
Jumbo (28-11-2021 om 20:07)
In Vlissingen ook even komen doen, Vw golfjes en bmw’s (meestal wit) voorzien van olifant uitaten die meer knallen als het meeste vuurwerk Meteen door naar de sloop Aub
Piet Polletiek (28-11-2021 om 20:01)
Doen ze dit om te doen alsof ze geen tijd hebben voor Corona controles?
Mijn mening (28-11-2021 om 18:31)
Hoop dat ze ook dat haki taki volk in dikke bakken financieel even doorlichten. Mogen ze vaker doen.
Lisa (28-11-2021 om 17:13)
Goede zet..er rijst genoeg rond wat niet in orde is..voor onze veiligheid. Is het in orde.. krijg je ook geen boete.
Cookie-instellingen beheren