Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote vlammen uit fakkels Dow door procesverstoring

Toegevoegd: 29-11-2021, 19.17 uur
Grote vlammen uit fakkels Dow door procesverstoring
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - Chemiefabrikant is maandagavond aan het fakkelen vanwege een procesverstoring. Door het fakkelen zijn in de omgeving flinke vlammen te zien.


Door de storing is het belangrijkste veiligheidsonderdeel, de fakkelinstallatie, automatisch geactiveerd. Volgens Dow wordt er overtollig product gecontroleerd en veilig afgefakkeld. Het fakkelproces wordt non-stop gecontroleerd door experts van de fabrikant.

Medewerkers van Dow proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen en de eventuele overlast tot een minimum te beperken. Het is nog niet bekend wanneer de procesverstoring is verholpen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (30-11-2021 om 13:46)
Ik zag 'm branden toen ik richting de Westerscheldetunnel reed. Ik voelde mij ondertussen wel erg schuldig over de uitstoot uit de uitlaat van mijn Euro-6 dieselautootje, maar ja soms moet je wel eens ergens heen en het OV is niet altijd een optie. Sorry anti-auto politici, ik hoop dat ik via de accijnzen mijn milieuschade een beetje compenseer.
Jan (30-11-2021 om 12:51)
Ik kon het in middelburg zien aan de wolken
hypos (30-11-2021 om 10:28)
Allemaal lekker kanker....in je vreten in de buitenlucht En je maar druk blijven maken om corona
D.K. (30-11-2021 om 08:56)
Machtig mooi gezicht....op deze stille avonden....prachtig om te zien !
Regie (30-11-2021 om 06:26)
Klam ik denk dat je het minst zorgen moet maken over co2 weet niet of je bekend bent met de stoffen daar maar dan ia co2 nog schoon hoor hahah
Klote Klam (29-11-2021 om 20:31)
Klonk alsof er een F16 over me huis vloog op lage afstand Gelukkig kan dit nooit kwaad en stoot het ook nooit CO2 uit enzo derp
Cookie-instellingen beheren