Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Identiteit verdachte pinner achterhaald na tips Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 30-11-2021, 12.15 uur
Identiteit verdachte pinner achterhaald na tips Opsporing Verzocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft de identiteit achterhaald van een man die bij automaten in Hulst en Veenendaal geld pinde. Het geld zou afkomstig zijn van een inbraak die op 18 december werd gepleegd in een woning in Axel.


De inbrekers forceerden destijds een raam van een woning aan de Van Middelhovenstraat in Axel om binnen te komen. Het hele pand werd doorzocht. Daarbij werd onder andere een bankpas gestolen.

De politie toonde op dinsdag 19 oktober 2021 in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht beelden van een onbekende man die geld pinde. De politie kreeg daarop enkele tips. Na onderzoek is de identiteit van hem vastgesteld. Het blijkt te gaan om een 25-jarige man uit Ede. Hij zal binnenkort door de politie worden verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren