Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 128 km

Verkeerspolitie vordert rijbewijs hardrijder in

Toegevoegd: 06-12-2021, 09.20 uur
Verkeerspolitie vordert rijbewijs hardrijder in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Surveillanten van het team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant hebben dit weekeinde op de A58 het rijbewijs ingenomen van een man uit Middelburg.


De 41-jarige man reed gisteren ter hoogte van Rilland met een snelheid van 162 kilometer per uur. De verkeerspolitie zette de Middelburger aan de kant en vorderde direct zijn rijbewijs in. Een officier van justitie beslist over de verdere afhandeling.

De surveillanten vorderden overigens ook nog een tweede rijbewijs in. Ter hoogte van Woensdrecht werd namelijk ook nog een 46-jarige man uit Breda betrapt op te hard rijden. Deze man reed 152 kilometer per uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (7-12-2021 om 03:16)
Ben het eigenlijk wel eens met Peter om eerlijk te zijn, waar grote bedrijven lekker hun gang kunnen gaan worden de burgers door de overheid standaard als “crimineel” betiteld. Owee als je 10 km te hard rijd; slecht voor het milieu… Maar al die grote bedrijven kunnen lekker vanalles lozen en uitstoten; vaak zonder dat er iets gebeurd…. En dat allemaal in dat gave Nederland… Krommsr kan bijna niet; misschien dat je het nog krommer vind in China of India ofzo, maargoed. Ik blijf 130 rijden, die nieuwe Audi’s van de polisie kunnen mij lekker toch niet bijhouden haha!! Ga maar achter een fiat panda, suzuki swift of iedere willekeurige volvo aan ofzo….
Den Sjos (6-12-2021 om 20:18)
@Jaap maar is wel de waarheid. 100km/u is voor het milieu. Als er dan verder niets ondernomen word………
Jaap (6-12-2021 om 15:41)
@peter quest: wat een onbegrijpelijke en hersenloze reactie, slaat helemaal nergens op.
Alfonso (6-12-2021 om 14:32)
sjongejonge wat een onzin. laat die "hardrijders" lekker doen op de SNELweg. 160km? stelt echt niks voor tegenwoordig
Peter Quest (6-12-2021 om 11:01)
Wees er maar trots op politie. Maar laten we eerlijk zijn 100km/h slaat ook nergens op. Onder de rook van Antwerpen 100 rijden terwijl je de rookpluimen de CO2, het stikstof kan aan zien komen waaien. De PFAS kan je nog net niet ruiken maar oom agent heeft daar geen boodschap aan als diender van de de politiek. En dan vreemd vinden dat mensen het niet meer pikken in Nederland? Tja. Kortom, boete van 30km/h zou meer op zijn plaats zijn dan blind en volgzaam het regime volgen.
Jan (6-12-2021 om 10:32)
Super goed bezig mannen en nu nog eens in sommige dorpen dan gaan we de nieuwe jaar goed in want daar rijden ook nog vele idioten rond .
Cookie-instellingen beheren