Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Duif komt vast te zitten bij kerkgebouw Sluiskil

Toegevoegd: 11-12-2021, 16.23 uur
De duif is bevrijd met behulp van een hoogwerker.
De duif is bevrijd met behulp van een hoogwerker.
© Foto: Brandweer Terneuzen post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De brandweer is er zaterdagochtend in Sluiskil aan te pas moeten komen om een onfortuinlijke duif te bevrijden die vast was komen te zitten.


De vogel was vast komen te zitten onder een bliksemafleider van het gebouw van de voormalige Sint-Antonius van Paduakerk aan de Nieuwe Kerkstraat. Aan de zijde van de Gildestraat zat het dier vast bij het dak. Nadat dit was ontdekt, werd de brandweer rond 11.20 uur ter plekke gestuurd om hulp te verlenen.

Vanaf de brandweerpost Zuidlandstraat in Terneuzen kwam een hoogwerker ter plekke. Onder toeziend oog van de eigenaar van de duif is deze losgemaakt waarna de vogel terug is gevlogen naar zijn hok.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna Stoutjesdijk (11-12-2021 om 17:09)
weer een prachtig gebaar om dit dier te redden , 10000maal bedankt , echt geweldig .
Cookie-instellingen beheren