Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Melding voertuig te water Hulst blijkt loos alarm

Toegevoegd: 13-12-2021, 09.18 uur
Melding voertuig te water Hulst blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Flink wat hulpverleners zijn maandagochtend opgeroepen voor een melding van een voertuig te water bij Hulst. Ter plekke bleek er echter sprake te zijn van loos alarm.


De hulpdiensten kregen rond 07.15 uur een melding van een auto die te water zijn geraakt langs de Rondweg Hulst, de N290. Omdat er rekening mee werd gehouden dat er nog één of meerdere slachtoffers uit het water moesten worden gered, werden duikteams uit Goes en Terneuzen opgeroepen. Ook een tankautospuit, een hoogwerker, de politie en de ambulancedienst werden met spoed op pad gestuurd.

Toen de hulpverleners arriveerden, bleek volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) sprake te zijn van loos alarm. Volgens de VRZ was er sprake van een misverstand: er was geen auto te water geraakt maar op het water bleek zich een bootje te bevinden. Toen bleek dat er niets aan de hand was, konden de hulpdiensten snel weer terugkeren naar hun posten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren