Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

File door gekantelde bestelbus N57 Middelburg

Toegevoegd: 22-12-2021, 19.15 uur
Vanwege het ongeluk moest de weg tijdelijk worden afgesloten.
Vanwege het ongeluk moest de weg tijdelijk worden afgesloten.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een gekantelde bestelbus heeft woensdagavond voor een forse file gezorgd op de N57 bij Middelburg. Omdat hulpverleners het voertuig moesten bergen, was de weg tijdelijk afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op de N57 vlak voor het Dampoort-aquaduct bij Middelburg. Een bestelbus was daar door onbekende oorzaak op zijn zijkant beland. De politie kwam ter plaatse om assistentie te bieden en sloot de autoweg af om veilig te kunnen werken. Het ongeluk werd gemeld als zijnde (mogelijk) met letsel maar of er daadwerkelijk iemand gewond raakte, is niet bekend.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het bestelbusje weer op vier wielen te krijgen. Daarna is het busje getakeld en meegenomen door de berger. Vanwege de bergingswerkzaamheden werd de N57 richting Serooskerke (W) tijdelijk afgesloten door de politie. Hierdoor ontstond een forse file op de N57 tussen het aquaduct en de A58.

Nadat de bus was getakeld, kon de weg even voor 19.00 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (22-12-2021 om 20:33)
als de chauffeur niet onwel is geworden dan heeft deze persoon wel een hele rare handeling gedaan ,want op een deze bijna rechte weg moet je toch rare capriolen uithalen om daar je bus op zijn kant te leggen,mij is het daar nooit overkomen en ik reed daar toch gemiddeld 2 keer per dag overheen .
Cookie-instellingen beheren