Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na mogelijke steekpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 27-12-2021, 19.49 uur - Update: 27-12-2021, 19.56 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een man is maandagavond in Terneuzen naar het ziekenhuis gebracht nadat hij mogelijk is gestoken. De betreffende straat is door de politie afgesloten voor nader onderzoek.


De hulpdiensten werden rond 17.40 uur gealarmeerd voor een mogelijke steekpartij in de Tholenssstraat in Terneuzen. In de straat zou een man steekwonden hebben opgelopen. In de straat werd de man met verwondingen aangetroffen.

Nadat de man was opgevangen door buurtbewoners, is hij uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw werd in de Dijkstraat aangetroffen en aangehouden door agenten. Vermoedelijk zou het gaan om huiselijk geweld. De politie doet nog onderzoek naar het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arijaaan van cadzand (28-12-2021 om 18:58)
Dat Terneuzen is toch een triestige bedoeling geworden..
Cookie-instellingen beheren