Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker ten val bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-01-2022, 01.14 uur
Mountainbiker ten val bij Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De ambulancedienst en de brandweer zijn zondag rond het middaguur ingezet nadat bij Burgh-Haamstede een mountainbiker ten val was gekomen.


Het slachtoffer reed rond 12.15 uur op het mountainbikeparcours bij de A. van der Weijdeweg toen hij ongelukkig ten val kwam. Meteen na de melding werden zowel een ambulanceteam als de strandjeep van de brandweer opgeroepen.

Volgens de brandweer kon het slachtoffer ter plekke worden verbonden door de ambulancemedewerkers en hoefde de mountainbiker niet mee naar het ziekenhuis. De persoon is wel doorverwezen naar de huisartsenpost (HAP).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (3-1-2022 om 10:21)
Een beetje sporten is reuze goed voor je. Dat is tenminste wat je overal te horen krijgt.... Een voorspoedig herstel toegewenst voor deze mountainbiker.
Cookie-instellingen beheren