Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 44 km

Getuigen diefstal bedreigd met pistool

Toegevoegd: 04-01-2022, 11.15 uur
Getuigen diefstal bedreigd met pistool
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen hebben scooterdieven maandagmorgen vroeg twee voorbijgangers bedreigd met een pistool. Er is niemand gewond geraakt.


Maandagmiddag rond 13.00 uur ontdekte een bewoonster van een huis aan de Nieuwstraat dat haar scooter was ontvreemd. Bij navraag in de omgeving bleek dat de scooter maandagochtend vroeg door twee mannen was gestolen. De daders werden daarbij door twee voorbijgangers betrapt, waarna zij de getuigen met een pistool bedreigden.

De getuigen moesten zich uit de voeten maken en deden dit ook. De dieven gingen er vervolgens alsnog vandoor met de scooter. De eigenaresse heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De politie is op zoek naar de daders en vraagt daarom eventuele andere getuigen om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (4-1-2022 om 12:09)
Dit is weer het zoveelste geval dat nooit opgelost gaat worden. Jammer dat de voorbijgangers maar met z’n tweeen waren en het er niet meer waren, zodat ze deze ratten eens flink konden aanpakken, en dan niet naar het ziekenhuis want daar is het druk genoeg, maar meteen naar de milieustraat.
Cookie-instellingen beheren