Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 246 km

Politie waarschuwt voor inbraakgolf Tholen

Toegevoegd: 07-01-2022, 11.11 uur
Politie waarschuwt voor inbraakgolf Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie waarschuwt inwoners van de gemeente Tholen voor inbrekers die actief zijn in de omgeving. Volgens de agenten zijn er in de laatste twee dagen al vier inbraken geweest in de gemeente.


De wijkagenten van Tholen en Steenbergen plaatsten de waarschuwing donderdag in een story op Instagram. Volgens de politie sloegen inbrekers de laatste dagen vaak toe in de gemeente Tholen.

Zo zouden er in twee dagen tijd, vier inbraken zijn gepleegd in de gemeente. De wijkagenten roepen mensen op om goed op te letten op verdachte personen. Als mensen een verdachte situatie zien, kunnen zij bellen naar 112 of 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sandra van den Berg (10-1-2022 om 14:08)
De reacties hieronder vindt ik zuur. Er is dus bij mijn vader ingebroken in Sint Maartensdijk. Er is ingebroken via de achterdeur wat dus een veiligheidsdeur is. Als je hem opslot draait komen er pinnen uit de deur. Uiteraard alles op slot voor en achter, ramen dicht. Licht aan in zowel keuken als woonkamer. Hij is een bakkie gaan doen bij zijn zwager en bij thuis komst huis compleet overhoop gehaald tot aan de matras van het bed toe. En alle dierbare herinneringen zijn weg. Dus deze meneer heeft er alles aangedaan om het ze zo moeilijk mogelijk te maken en is 1x die week weggegaan voor een bakkie mag dat dan ook niet meer?????
Cees (8-1-2022 om 13:07)
Hoevaak moet men nog gewaarschuwd worden.
mar (8-1-2022 om 10:18)
Nu waarschuwen als het te laat is, ondertussen hebben ze de regio al verlaten voor weer een andere. Mensen moeten zelf zorgen dat er niet ingebroken kan worden. Weggaan en thuiskomen op gezette tijden, ramen afschermen en lichten aan laten gaan. Als ze de boel in de gaten houden, dan is er meer kans dat men weet dat er niemand aanwezig is. Daarom moeten mensen verdachte omstandigheden, vreemden in de straat, wijk of auto's waar mensen in blijven zitten melden!!! Meld het.
Cookie-instellingen beheren