Weerbericht:
Vrij koel, af en toe zon en enkele buien.
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Vrachtwagen belandt in sloot naast A58

Toegevoegd: 14-01-2022, 21.40 uur - Update: 14-01-2022, 23.16 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Ter hoogte van 's-Heer Arendskerke is vrijdagavond een vrachtwagen van de snelweg geraakt en vervolgens in een sloot beland. Niemand raakte gewond.


De vrachtauto raakte rond 20.20 uur van de weg op de rijbaan tussen Heinkenszand en Lewedorp. Vervolgens werd ook een ambulanceteam gewaarschuwd maar de chauffeur van de vrachtwagen bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Bergingsbedrijf De Moor is inmiddels ter plaatse. Momenteel wordt gewerkt aan een plan om de met vogelvoer beladen truck te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (15-1-2022 om 00:19)
@wegwerker. Op zich mooi werk wat jullie doen. Die lading wil je ook niet met de hand lossen. Succes.
wegwerker (14-1-2022 om 23:39)
is gelukkig goed afgelopen voor de chauffeur, beter dan met de berging want dat gaat helaas nog niet zo vlotjes. een extra takeldoos erbij moeten komen omdat de takelaar het niet voor elkaar krijgt (vrees dat ik hier nog wel een uurtje of wat zal staan)
Cookie-instellingen beheren