Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser omgekomen bij aanrijding Hulst

Toegevoegd: 18-01-2022, 19.24 uur - Update: 18-01-2022, 19.52 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een aanrijding met een Belgische personenauto is dinsdag aan het einde van de middag in Hulst een fietser om het leven gekomen.


De fietser werd rond 17.50 uur door de automobilist aangereden op de Veldstraat. Ambulanceteams ontfermden zich nog over het slachtoffer maar alle hulp mocht niet baten: de fietser overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam werd ook niet meer ingezet.

De politie liet eerder weten dat de bestuurder van de auto was aangehouden maar dat blijkt onjuist. Van de automobilist wordt later een verklaring afgenomen. De Veldstraat is voorlopig nog afgezet vanwege sporenonderzoek. De familie van het slachtoffer is inmiddels geïnformeerd over het ongeval.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dacht t ook (19-1-2022 om 20:27)
Shara, dat dacht ik ook gelijk, toen ik die auto zag. Rijdt hier in de buurt ook altijd zo.n auto flink door. Familie van harte gecondoleerd met het verlies van deze man.
Ja-Ja (19-1-2022 om 07:24)
Dus omdat persoon geen politieagent op een motor aan rijd word hij niet aangehouden. Dus er is een alcohol en drugs test gedaan? Ga dan na wat automobilist op dat moment deed tijdens de aanrijding .Op de weg letten deed bestuurder zeker NIET. Veel sterkte voor nabestaande fietser. Gemeente waarom wel aan beide zijde weg stenen voor vracht/autoverkeer aanleggen voor verbreding.Daar heb je als fietser NIETS aan. Denk aan de fietser en leg een fietspad aan.Regeren is vooruit zien maar daar hebben jullie zeker moeite mee?
Shara (18-1-2022 om 21:48)
Gecondoleerd met het verlies voor de familie van de fietser. Er moet nog meer onnopvallend worden gecontroleerd in de polders, want er wordt veel te hard gereden met deze gevolgen. Met 100% zekerheid kan ik niet zeggen dat het dezelfde wagen is, maar een zelfde wagen rijd altijd veel te hard, ik kwam hem vorige week nog tegen in die bak. Moest er ook zo nodig nog voorbij..., In schuddebeurs is het nu één richting, ook daar vegen velen hun r...t mee af.
De Jong (18-1-2022 om 21:11)
Vreselijk als een fietser van achteren wordt geschept door een auto. Ik fiets hier ook regelmatig en voel me juist op deze weg altijd erg onveilig. Zo onveilig dat ik af en toe zelfs omrijd om er niet over te hoeven. Een kaarsrechte weg die uitnodigt tot hoge snelheden. Jammer dat de beschikbare ruimte nooit is gebruikt om er een fietspad aan te leggen.
Popeye (18-1-2022 om 21:04)
Afschuwelijk. Excuseer mijn praktische vraag in deze: wordt men in zo n geval niet standaard aangehouden?
ruud (18-1-2022 om 20:55)
er wordt daar onbeschoft hard gereden daar hetzelfde in de zoutestraat soms 150 per uur en geen controle!!!!!!?????
Cookie-instellingen beheren