Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 209 km

Dode bij eenzijdig auto-ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 21-01-2022, 20.04 uur - Update: 21-01-2022, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke is vanavond één persoon om het leven gekomen. De politie is een onderzoek gestart.


Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur toen de bestuurder van de personenauto uit de richting van Krabbendijke richting Kruiningen reed. Net voorbij de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk raakte de auto door onbekende oorzaak in de linkerberm. Via het vrijliggende fietspad reed het voertuig vervolgens tegen een boom. De auto kwam tot stilstand in een sloot.

Brandweerploegen uit Krabbendijke en Kruiningen kwamen met spoed ter plekke en voerden een snelle bevrijding uit. Het slachtoffer zat namelijk bekneld in het voertuig. Ondanks de inspanningen van ambulancemedewerkers en het team van de Rotterdamse traumahelikopter overleed de automobilist echter ter plekke. De familie van het slachtoffer is inmiddels geïnformeerd maar diens identiteit is nog niet bekendgemaakt.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is om deze reden volledig afgesloten. De politie verwacht dat dit nog tot zeker 22.00 uur gaat duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (21-1-2022 om 21:30)
Veel sterkte aan nabestaanden. @ veilig ??????? Vreemde reactie.
Joris (21-1-2022 om 20:45)
@Veilig: Niet de boom de schuld geven. Hier passeren wekelijks duizenden auto's zonder dat die boom ze iets doet. Wacht rustig het onderzoek af wat de oorzaak is.
Loes (21-1-2022 om 20:37)
@veilig als die bomen er niet stonden was en is het dan ook veilig? Welk obstakel is het dan?
Veilig???? (21-1-2022 om 20:24)
Ik vraag me echt af.. moeten we zo veel bomen langs de weg hebben? Als je in een slip raakt ben je hartstikke dood. Wie heeft besloten hier die boom te planten?
Cookie-instellingen beheren