Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Slachtoffer Krabbendijke is man (19) uit Meliskerke

Toegevoegd: 22-01-2022, 08.51 uur
Het 19-jarige slachtoffer overleed ter plaatse.
Het 19-jarige slachtoffer overleed ter plaatse.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De automobilist die vrijdagavond om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval in Krabbendijke, is een 19-jarige man uit Meliskerke. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer reed rond 18.45 uur over de Oude Rijksweg richting Kruiningen. Net voorbij de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk raakte zijn auto door onbekende oorzaak in de linkerberm. Via het vrijliggende fietspad reed het voertuig vervolgens tegen een boom. De auto kwam tot stilstand in een sloot. De bestuurder, de enige inzittende van het voertuig, werd door de brandweer bevrijd maar overleed vervolgens ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie startte ter plaatste al snel een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk maar de politie laat vanochtend weten nog geen uitsluitsel te kunnen geven over wat er gisteravond precies is gebeurd. Wel geeft de politie aan dat ter hoogte van de kruising een verhoging in de weg zit en de weg enigszins naar links afbuigt en dat juist dit de plek is waar het ongeluk plaatsvond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuur (23-1-2022 om 11:18)
Op YouTube staan inderdaad crash test video's met een boom o.a. van Fifth Gear met een Renault Laguna. Moderne auto's kunnen een crash tot 80km aan. Bij hogere snelheden worden organen kapot gedrukt tegen de ribben, de declaratie is simpelweg te hoog. Jongeren rijden helaas vaak te snel wat veel slachtoffers bezorgd. De nabestaanden blijven gebroken achter.
Ko (22-1-2022 om 23:10)
@Joris Als collega van het omgekomen slachtoffer wil ik even reageren op uw commentaar. U schrijft in mijn ogen. Dat kunt u alleen zeggen als u ooggetuige bent, en dat is dus niet zo. Of het ongeval door te hoge snelheid komt is dan ook helemaal niet zeker. U hebt het over botsproeven. Nou ik raad u aan om op YouTube eens wat filmpjes van botsproeven te bekijken. Het ongeval is op een 80 km weg gebeurt, kijk dan bij crashtest 80 km/h. Als de u beelden ziet, dan zult u verbijsterd zijn over de resultaten. Kijk ook even naar de vertraagde beelden. U zult dan begrijpen dat een auto die met deze snelheid tegen een boom gereden is er zo uitziet. Eerst even na denken voor u in het vervolg reageert.
Joris (22-1-2022 om 18:09)
@Johannes: Het beestje bij zijn naam noemen is niet zomaar iets roepen. Duizenden auto's die wekelijks daar passeren vliegen ook niet massaal het fietspad over en de sloot in door een bochtje en bobbeltje in de weg. En ik schreef nog netjes 'in mijn ogen' hoewel ik vrij zeker ervan ben dat de snelheid oorzaak is. Met goedpraterij is niemand geholpen, de huidige auto's hebben met botsproeven heel wat ondergaan en er is flinke snelheid nodig om een auto zo te beschadigen. Gelukkig geen fietsers die daar reden en een laag vliegend Golfje op zich af zagen komen.
Johannes (22-1-2022 om 17:01)
Joris, misschien is het beter dat de politie het ongeval onderzoekt en daar een conclusie uit trekt, Denk Dat dat verstandiger is San zelf maar roepen wat je denk, Sterkte aan de nabestaanden en hulpverlening.
Ervaringsdeskundigr (22-1-2022 om 15:27)
Het onderzoek is nog in volle gang blijkbaar. Er zijn al mensen die een inclusief hebben getrokken. Een vraag: hebben deze mensen ooit iemand zo jong moeten missen door een ongeluk? Nee? Dan kunt u beter zwijgen. Het verdriet is zo al groot genoeg.
Een moeder (22-1-2022 om 14:16)
Wat vreselijk! Ik wens de familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit zware verlies te kunnen dragen. Ook de hulpverleners veel sterkte toegewenst.
Cookie-instellingen beheren