Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Sluis Terneuzen loopt schade op na aanvaring

Toegevoegd: 25-01-2022, 00.13 uur
De sluis liep door de aanvaring schade op.
De sluis liep door de aanvaring schade op.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De Oostsluis bij Terneuzen heeft maandagavond schade opgelopen nadat een binnenvaartschip tegen de sluisdeur aanvoer. Rijkswaterstaat is bij de sluis aanwezig om de situatie te controleren.


Het incident gebeurde rond 22.30 uur in de Oostsluis bij Terneuzen. Door onbekende oorzaak botste een binnenvaartschip daar tegen de sluisdeur aan.

Onder meer een officier van dienst van Rijkswaterstaat is aanwezig om de situatie te controleren. De sluisdeur heeft door de botsing schade opgelopen aan de bovenzijde.

Het binnenvaartschip kon eerder al uit de sluis gehaald worden. Het is nog niet bekend of de schade door de aanvaring invloed gaat hebben op het overige scheepvaartverkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren